NO PAGUIS QUOTES FIXES DE MANTENIMENT I ACONSEGUEIX MILLOR PREU

CONTRACTE BANK SUPPORT:

Per a aquelles empreses que no vulguin pagar una quota fixa de manteniment períodica, i que vulguin igualment cobrir totes les intervencions tècniques que es requereixin -idénticas al contracte SMART SUPPORT-, hi ha la possibilitat d’adquirir un paquet d’hores -sense caducitat -, i en funció de la quantitat contractada, obtenir importants descomptes en el preu / hora.

El que diferencia el Manteniment Bank Support dels contractes tradicionals, és que no amaguem res. La nostra proposta és valorada en relació a un paquet d’hores inicial que tu tries comprar, i que podràs renovar per la quantitat que en cada moment necessitis o vulguis guardar. Comptaràs amb l’avantatge que mai caduca, aconseguiràs preus fins a un 30% més econòmics que una hora normal, i totes les cobertures de disponibilitat i atenció prioritària del contracte de manteniment convencional.

Registrem totes i cadascuna de les intervencions en el nostre sistema, perquè puguis consultar, en temps real, el consum dels nostres serveis i actuacions. Podràs sol·licitar que et notifiquem per email cada vegada que realitzem una assistència. Tot des d’un portal web perquè vegis que som totalment transparents en el consum de les teves hores.

No et preocupis de la renovació. Just quan et quedin menys d’un 10% de l’actual paquet contractat, et contactarem per veure per què modalitat vols renovar, o bé tindràs l’oportunitat de cancel·lar el contracte al seu acabament si no estàs satisfet.