ÀGORA RESTAURACIÓ. EL SOFTWARE DE GESTIÓ IDEAL PEL TEU NEGOCI D’HOSTALERIA.

ÀGORA Restauració.

Hem cuidat al màxim la qualitat per convertir-lo en el programari de TPV més sòlid del mercat. Tenim la solució que necessites, des de petits negocis amb una sola caixa fins a grans establiments amb múltiples punts de venda, que vulguin estar interconnectats amb una central amb un ERP.

Amb més de 5.000 implantacions a tot Espanya, podem assegurar-te que Àgora respondrà a totes les teves necessitats actuals i futures. Juntament amb un impecable procés d’instal·lació, configuració i formació, podrem canviar el teu obsolet programa de TPV, traspassant tota la teva carta de productes, perquè tu només hagis de preocupar de començar a usar-lo en el teu negoci.

Tenim la versió i preu que més s’adapta a tu: Àgora Mini i Àgora professional. Veure comparativa.

Mòduls i complements:

  • Comandera web: Des de qualsevol dispositiu mòbil, pren comandes des de les taules i envia notes de preparació a barra i cuina, per ser més ràpid i efectiu.
  • La meva Agora APP: No necessites estar sempre al teu negoci. Des de qualsevol lloc, i a qualsevol hora, visualitza els ingressos i vendes del teu local, al mòbil.
  • CCTV: Enllaç amb sistemes de circuit tancat de TV per monitoritzar els accessos o operacions indegudes en el programa.
  • Administració remota: Podràs gestionar tota la informació administrativa des de qualsevol ordinador i qualsevol local, amb connexió a internet
  • Monitor de cuina: Elimina definitivament el paper, i comença a gestionar la preparació de les teves comandes amb una TV o monitor tàctil, en temps real.
  • Calaixos d’efectiu: El teu caixa sempre quadra. Evita pèrdues d’efectiu per furt o bitllets falsos. Tot el que es ven es cobra.