Windows 11

Abans de procedir a la notícia de l’article, des de Pontsoft us indiquem els punts més importants que no s’hi esmenten:
La data de llançament està planejada per Nadal del 2021

No es preveuen canvis als preus respecte les llicències de Windows 10
Es mantenen les versions Home i Pro
Els usuaris que tinguin Windows 10 es podran actualitzar de manera gratuïta a Windows 11
S’elimina la versió de 32 bits
Els requisits mínims són: CPU 1GHz de doble nucli, 4Gb de memòria RAM i 64GB de capacitat demmagatzematge.

Microsoft acaba de llançar la nova versió del programari més famós. Ja és aquí Windows 11. Windows és un S.O. que utilitzen al voltant de 1.000 milions de persones a tot el món i que Microsoft assegura que amb aquesta nova renovació impulsarà la productivitat i la creativitat d’empreses i usuaris. Tal com ha informat la companyia, els darrers 18 mesos han estat fonamentals en aquest canvi de cara a causa del gran canvi que s’ha produït en la forma de treballar amb els ordinadors de tal manera, que les persones han passat d’integrar els seus equips a les seves vides a convertir-los en una eina indispensable per donar continuïtat a lactivitat quotidiana.

“El més impactant va ser el canvi que vam veure i vam sentir al PC: d’una cosa pràctica i funcional a una cosa personal i emocional. Això és el que ens va inspirar a lhora de construir la nova generació de Windows. Desenvolupar un espai que et resulti familiar, on puguis crear, aprendre, jugar i, el que és més important, connectar-te de totes les formes possibles”, ha indicat Panos Panay, director de Producte, Windows i Dispositius de Microsoft.

Entre les novetats que comporta aquesta nova versió destaquen:
Disseny i experiència dús simplificats per potenciar la productivitat i inspirar la creativitat. Des del nou Botó d’Inici a la barra de tasques, cada so, font o icona han estat redissenyats per oferir simplicitat.
Una experiència unificada a través de tots els dispositius. El nou Botó d’Inici es recolza en el núvol i Microsoft 365 per mostrar els fitxers recents sense importar en quina plataforma o equip s’estaven utilitzant anteriorment, fins i tot si es tracta de dispositius Android o iOS.
Personalització de lespai de treball. Els nous Snap Layouts, Snap Groups i gestió d’Escriptoris a Windows 11 faciliten la multitasca perquè cada usuari ajusti el seu espai de treball a les necessitats que tingui a cada moment. Amb les noves funcionalitats lusuari pot organitzar les seves finestres i optimitzar lespai en pantalla amb un disseny visualment net.
La nova integració de Teams directament a la Barra de tasques permet als usuaris connectar-se de forma instantània mitjançant text, xat enriquit, veu o vídeo amb qualsevol persona i en qualsevol lloc a través de Windows, Android i iOS.
Windows 11 proporciona la millor experiència de joc a PC, oferint Auto HDR, Direct Storage i accés a l’app Xbox per gaudir de grans títols amb Xbox Game Pass.
Widgets, un nou feed personalitzat impulsat per IA, que porta la informació més rellevant per a cada usuari directament al vostre Escriptori. Widgets també obre un nou espai dins de Windows perquè els creadors puguin oferir continguts personalitzats als usuaris.
La nova Microsoft Store es reforça com a font de confiança per a aplicacions i contingut, creant un ecosistema més obert per a desenvolupadors i creadors, així com una experiència més ràpida i segura per a professionals de TI.
L’arribada d’aplicacions per a Android a Windows. A partir de finals d’any, els usuaris podran descobrir aplicacions d’Android a Microsoft Store i descarregar-les també a través de l’Amazon Appstore.
Més ràpid, segur i familiar per als professionals de TI. Windows 11 se sustenta a la base coherent, compatible i familiar de Windows 10. Gràcies a això, és possible planificar, preparar i implementar Windows 11 de la mateixa manera que avui dia és possible amb Windows 10. Microsoft Endpoint Manager, la configuració al núvol , Windows Update per a empreses i Autopilot permeten una integració natural de Windows 11.
Windows 11 és segur per disseny, amb noves tecnologies de seguretat integrades que afegeixen protecció, des del xip fins al núvol, alhora que permeten impulsar la productivitat i gaudir de noves experiències. La nova versió ofereix un sistema operatiu preparat per a Zero Trust, que protegeix les dades i l’accés a tots els dispositius. Microsoft ha treballat estretament amb els seus partners i OEMs per satisfer les necessitats que imposa un panorama d’amenaces en evolució constant i el nou món de treball híbrid.
El nou sistema estarà disponible mitjançant una actualització gratuïta per als PCs amb Windows 10 que compleixin els requisits necessaris, així com en nous dispositius, a final d’aquest any. Els usuaris poden comprovar si el vostre actual PC amb Windows 10 podrà rebre l’actualització

 

Obrir Chat
Hola, en què et podem ajudar?